Hvem er vi

Vores hovedopgaver ligger inde for slibning af rustfri stål, til kemisk, farmaceutisk og nærings- og nydelsesmiddelindustrien. Vi bygger ikke tingene selv, men er en servicevirksomhed, der løser slibeopgaver for vores kunder, og for det meste ved kunden selv, da tingene ofte er af en størrelse så det vil være for omkostningsrigt at flytte rundt på, eller fordi vi er del af en arbejdsproces, hvor vi i tæt samarbejde med smede på arbejdspladsen løser opgaven, både i Danmark , men også i EU og resten af verden. Desuden løser vi mindre opgaver, på vores værksted i Kolding, tanke, fittings, rør og del opgaver, til støre komponenter. Vores speciale er slibning med håndholdt luftværktøj.

Vi står inde for kvaliteten

Kvalitet og hygiejne er i højsæde, da vi ved at der stilles store krav til vores kunder, da de ofte er underleverengøre til andre firmaer, og vi selvfølgelig gør alt for at leve op til kundes forventninger, men også for at tilfredsstille os selv ved at lever et godt stykke arbejde.


Historie

Firmaet blev etableret i 1990, af Kaj Andersen, efter at have arbejdet i over tyve år inden for overflade behandling, spc. Slibning og glasblæsning. Firmaet er beliggende i Kolding, Centralt i Danmark, og det er en fordel, da vores opgave for det mest ligger hos kunden. Firmaet har i dag 9-15 ansatte.

Tørkammer

Tør Kammer lavet ved TM-rustfrit, Kolding

Beholder

Beholder lavet ved Beritech, Pandrup